Rubens Baby -tarvikkeet - Vaippa, Pissa & Kakka

21,01 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumerot
321-120089
Jos lapsesi on sellainen nukkevanhempi, joka haluaa leikkien olevan mahdollisimman todenmukaisia, ovat nämä vaipat herkän sisältönsä kanssa s
Lue lisää
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen
Jos lapsesi on sellainen nukkevanhempi, joka haluaa leikkien olevan mahdollisimman todenmukaisia, ovat nämä vaipat herkän sisältönsä kanssa sopivat leikkiin. Pissa ja pieru kuuluvat vanhemmuuteen.

Vaipoissa on tarrat, jotka tarjoavat hienomotoriikan harjoittelua leikkiessä - ja koko hässäkkä voidaan pestä käsin ja ripustaa kuivumaan.

Tämä setti vaipoilla ja sisällöllä on loistava isosiskolle tai isoveljelle, joka haluaa olla mukana, kun vaihdat vaippoja nuoremmalle pikkusisarukselle.

3-vuotiaista alkaen.

* Rubens Barn on ruotsalainen tuotemerkki, joka on kehitetty erityisesti kehittämään lasten itsetuntoa, empatiaa ja vuorovaikutusta.

Rubenin orgaaniset nuket ja vaatteet on valmistettu 100% orgaanisesta puuvillasta. Muut Rubens-nuket ja tarvikkeet sekä kaikki täyteaineet on valmistettu 100% polyesteristä. Painoa lisää kalsiumgranulaatti. Kaikki nuket voidaan pestä 30 asteessa pesukoneessa ja kuivata kuivausrummussa alhaisessa lämpötilassa. Vaatteet tulee pestä käsin.
Lisätietoja
Tuotenumerot 321-120089