Säästöpossu, Plantoys

19,51 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumerot
1007-861X
Jokaisella lapsella tulisi olla oma säästöpossunsa - yleensä ne saadaan lahjaksi äidin tai isän pankista. Mutta sitten yhteiskunnasta tuli yhä digitaalisempi - pankki
Lue lisää
Swipen voor 4 additionele foto's
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen
Jokaisella lapsella tulisi olla oma säästöpossunsa - yleensä ne saadaan lahjaksi äidin tai isän pankista. Mutta sitten yhteiskunta muuttui yhä digitaalisemmaksi - pankkikirjat vanhentuivat - ja säästöpossut "säästettiin" pois. Mutta säästöpossu tekee todellakin paluuta! Niitä on saatavana lukemattomissa väreissä, muodoissa, kokoisina, materiaaleissa ja kuvioissa. Mutta todellinen säästöPOSSU, se on harvinainen!

Meillä on niitä kuitenkin kolme erilaista saatavilla - ja ne ovat yhtä viehättäviä kuin aidon säästöpossun tulisi olla!

Käytä säästöpossua työkaluna, jonka avulla lapsesi ymmärtää säästämisen edut. Lapset näkevät, että jokaiseen säästöpossuun sijoitetun 5:n, 10:n tai 20:n jälkeen on myöhemmin varaa paremmin johonkin.

Säästöpossu on myös ilmeinen hankinta, jos lapsesi alkaa osoittaa kiinnostusta auttaa kodin askareissa. Taskurahan jakamisen sijasta voit esimerkiksi tehdä kiinteitä sopimuksia kodin tehtävistä, jotka vapauttavat summan. Jos lapsi vie roskat ulos, hän voi saada 2 euroa säästöpossuunsa. Imuroinnista saa 10 euroa jne.

Sen lisäksi, että lapsesi oppii rahan ja työn arvosta, tämäntyyppiset järjestelmät auttavat myös vahvistamaan lapsesi itsetuntoa, koska hän tuntee olevansa tärkeä osa perhettä, mikä edistää kotitaloutta. Puhdas voittotilanne.

Rahakolo ei ole näkyvissä possun etuosassa, joten se näyttää koriste-esineeltä, jos et tiedä koko salaisuutta. Tänne voidaan laskea myös syntymäpäivärahat, ja ennen kuin lapsi tietääkään, suloisen, pallomaisen possun sisällä on omaisuus.

Mitat: 10,7 x 11 x 10,7 cm.

Materiaali: Ympäristöystävällinen puu

Ikä: Kaikenikäisille.

Lisätietoja
Tuotenumerot 1007-861X