Osta joululahjat jo nyt – sillä Covid-19 tekee tämän vuoden joulusta erilaisen.

Osta joululahjat jo nyt – sillä Covid-19 tekee tämän vuoden joulusta erilaisen.

Emme miltei enää jaksa edes puhua siitä, mutta Korona-viirus on yhä keskuudessamme ja vuonna 2020 tapahtuneen maailmanlaajuisen pandemian jälkiseurauksena verkkokauppojen toiminta näyttää hyvin erilaiselta aiempiin vuosiin verrattuna.

 

Vuoden 2020 erityisolosuhteet ovat asettaneet seuraavat haasteet:

  1. Suurin haaste makaa tuotteiden valmistajien pöydällä. Koronan asettamien rajoitusten vuoksi tuotteiden valmistajilla on ollut vaikeuksia kaikkien tilattujen tuotteiden valmistuksessa ja toimituksessa ympäri maailmaa. Siksi joidenkin tyhjien hyllyjen täydentäminen on vienyt enemmän aikaa kuin yleensä. Valitettavasti tänä vuonna hyllymme näyttävät tyhjenevän nopeammin kuin koskaan aiemmin. Tämä johtuu osittain siitä, että olemme saaneet lisää tilauksia ja osittain siitä, että tuotteiden valmistajien leluhyllyt ovat tyhjinä, sillä monet valmistajat joutuivat sulkemaan tuotantonsa väliaikaisesti viime kevään aikana.
  2. Ongelmat tavaran kuljetuksessa. Tavaroiden toimittajat, jotka leikkivät puolestamme Joulupukkia ja toimittavat pakettisi perille, joutuvat tänä vuonna juosta nopeammin kuin koskaan aiemmin johtuen sekä Koronan aiheuttamista rajoituksista että verkkokaupoissa tapahtuneesta kasvusta. Ihmisten on pidettävä etäisyyttä niin varastoissa, pakettiautomaateilla kuin kotiintoimituksessakin, mutta mikä tärkeintä: Pakettiautomaatit täyttyvät nyt lisääntyneen tilausmäärän vuoksi nopeammin. Tästä johtuen et voi olla täysin varma, että paketti saapuu toivomallesi pisteelle, mitä lähempänä joulua teet tilauksesi. Tämä voikin siis tarkoittaa pidempää toimitusaikaa.
  3. Internet-palvelinten äärimmäinen ruuhkautuminen. Vuonna 2020 verkkokauppojen myyntiluvut lähtivät raketin lailla nousuun. Tämä kuormitti palvelimia, jotka pitivät verkkokauppoja pystyssä. Olemme sittemmin päivittäneet, laajentaneet ja tehneet kaiken voitavamme palvelinkapasiteettimme parantamiseksi ja oletamme, että pystymme nyt toimimaan ongelmitta – valitettavasti emme kuitenkaan voi taata, että ongelmia ei tulisi vastaisuudessa. Jos kuitenkin ostat joululahjat nyt ennen muita, niin voit varmistaa saavasi ne ajoissa.

Joululahjat voi myös aina vaihtaa 20. tammikuuta 2021 asti.

 

Vuoden 2020 joululahjat tulevat maailman joka kolkasta.

Leluakatemia on verkkokauppa, joka ei itse tuota sivuillamme myytäviä leluja. Ostamme lelut eri valmistajilta ympäri maailmaa sekä pieniltä ja suurilta yrityksiltä, jotka pyrkivät muuttamaan erilaiset leikit oppimiseksi.

Siksi kaikki upeat mikroskoopit, keppihevoset, kuularadat, Magformers-lelut, potkupyörät, motorisia taitoja kehittävät välineet, vauvojen pallot, nukkekodit ja potkulaudat tulee ensin valmistaa, pakata ja toimittaa Leluakatemian valtavaan varastoon Tanskan Holstebrossa, ennen kuin lähetämme ne asetettavaksi kotinne joulukuusen alle.

Tällä tavoin teemme yhteistyötä muun maailman kanssa nykyisten olosuhteiden vallitessa, jotka Korona on asettanut niin yrityksille kuin kaikille tämän maapallon ihmisillekin. Teemme yhdessä kaikkemme pitääksemme pyörät pyörimässä ja voidaksemme toimittaa jokaisen lapsen joululahjat ajallaan.

Monet valmistajat ovat kokeneet, että lelujen raaka-aineiden saatavuus on ollut rajoitettua, ja että lelujen valmistaminen on aika ajoin ollut miltei mahdotonta tehtailla ja työpajoilla ilmestyneiden sairastumisten ja infektioriskin vuoksi.

Korona-infektion takia meidän on ollut hankala pitää varastomme täynnä varmistaaksemme, että voit ostaa lapsillesi heidän toivomansa joululahjat.

Siksi suosittelemme, että ostat tämän vuoden 2020 joululahjat hyvissä ajoin.