Osmo Kit Genius -setti, iPad

139,00 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumerot
1009-901-00001
Olemme Leluakatemiassa erittäin innostuneita siitä, kuinka Osmo yhdistää loistavalla tavalla iPadin/iPhonen käytön leikkimiseen ja oppimiseen näytön ULKOPUOLELLA tapahtuvaan aktiviteettiin
Lue lisää
Soveltuvuus:
 • Luovuus
 • Looginen ajattelu
 • Ongelmanratkaisu
 • 0 kk
 • 3 kk
 • 6 kk
 • 9 kk
 • 1 vuotta
 • 18 kk
 • 2 vuotta
 • 2,5 vuotta
 • 3 vuotta
 • 4 vuotta
 • 5 vuotta
 • 6 vuotta
 • 7 vuotta
 • 8 vuotta
 • 9 vuotta
 • 10 vuotta
 • 11+ vuotta
 • Seniori
Swipen voor 5 additionele foto's
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen

Täydellinen paketti iPad/iPhone-laitteille, jotka mahdollistavat Osmo-pelien pelaamisen alustan ja kameran kanssa sekä muut tarvikkeet viiden eri pelin pelaamiseen.

Sinulla tulee ensin olla alusta ja kamera, joiden jälkeen voit ostaa lisää Osmo-pelejä.

Tämän setin mukana tuleva alusta sopii iPadille.

Olemme Leluakatemiassa erittäin innostuneita siitä, kuinka Osmo yhdistää loistavalla tavalla iPadin/iPhonen käytön leikkimiseen ja oppimiseen näytön ULKOPUOLELLA tapahtuvaan aktiviteettiin.

Juuri tämä tekee Osmosta niin mahtavan.
Tällä aloituspakkauksella saat heti loistavan ensivaikutelman. Mukana tulevat pelit ovat magneettisen laatikon sisällä, joten voit pelaamisen jälkeen pakata kaikki samaan syssyyn.

Koko pakkaus on todella intuitiivisesti tehty ja pääset nopeasti aloittamaan pelien pelaamisen, jos vieressä istuu monta ihmistä odottamassa vuoroaan. Peleissä on monia tasoja, joten jopa kaikista pienimmät pääsevät osallistumaan. Osa peleistä on osin ohjattu ja osa taas pitää ratkaista täysin itsenäisesti.

Tässä on lisätietoa mukana tulevista peleistä. Jos haluat lisätietoa Osmosta, niin selaa hieman alemman :-)

Tangram-peli:
Näytölle tulee näkyviin kuvio, joka pitää toistaa pöydälle näytön eteen käyttäen mukana tulevia geometrisiä muotoja. Kun palikat on asetettu oikeaan muotoon, niin kuulet äänen "ding" ja ruudun kuvio muuttaa väriä. Näin lapsi saa varmistuksen, jos hän ratkaisi tehtävän oikein ja tuntee pienen voitontunteen.
Lapsi saa pienen palkinnon jokaisesta oikein tehdystä kuviosta. Palkinnot voi myöhemmin käyttää erilaisten vihjeiden saamiseksi. Tangram-peli on englanninkielinen, mutta kuvioita ja värejä seuraamalla peli on helppo oppia.

Sanapeli:
Sanapeliä voi pelata eri tasoissa ja siinä voi myös pelata toisia vastaan. Tässä pelissä ruudulle ilmestyy erittäin selkeä ja kaunis valokuva, jossa helpoimmalla tasolla pelaajan on arvattavat esim. puuttuvat kolme tai neljä kirjainta ja vaikeimmalla tasolla pelaajan on arvattava koko sana. Jokainen lapsi, joka osaa ääntää eri kirjaimet, voi pelata peliä vaikka pelissä onkin englannin kielisiä sanoja, sillä laite sanoo kirjaimet ääneen ja sitten ne on löydettävä oikeille paikoilleen. Lapset, jotka ovat harjoitelleet englantia vuoden tai pari, voivat hyvin arvata sanat itse ja siten myös harjoitella englannin kielen taitojaan.

Numeropeli:
Sukella meren syvyyteen ja tutustu yli 90 kauniiseen kalaan niiden kaikissa muodoissa ja väreissä.
Tässä pelissä lapsesi on koottava erilaisia numerollisia paloja muodostamaan ruudulla näkyvät numerot – kun tehtävä on suoritettu, hän pääsee kalastamaan meren kaloja. OSMO Numeropeli on osa leikkiä, jossa ratkotaan pieniä matemaattisia haasteita. Ja kuten todellisessa maailmassa, yleensä vastauksena ei ole vain yhtä ratkaisua, vaan useita. Esimerkiksi, Osmo näyttää näytöllä numeron ja lapsesi tulee asettaa tämä numero pöydälle näytön eteen, jotta peli rekisteröi vastauksen. Oikeasta vastauksesta saa pisteen. Osmo Numeropelin avulla voi harjoitella neljää peruslaskumenetelmää: plus-, miinus-, kerto- ja jakolaskuja.

Piirtämispeli:

Piirtämisspelissä lapsesi voi luoda omia taideteoksiaan, esim. ottamalla ensin valokuvan ystävistään tai ympäristöstään – tai lataamalla upean kuvan internetistä – sen jälkeen hän voi piirtää sen paperille seuraamalla näytöllä näkyviä viivoja. Voi miten kiehtovaa! Piirustuksen voi myös tallentaa ja vaikka lähettää piirustuksessa olevalle henkilölle.

Piirtämispeli on loistava tapa harjoitella hienomotorisia taitoja, silmä-käsi-koordinaatiota, luovuutta ja tilan hahmottamista.

Newton-peli

Tässä pelissä fysiikka kohtaa luovan tavan ratkoa ongelmia. Näet näytöllä virtuaalisen kuularadat, josta näyttää puuttuvan osia, joiden päällä kuulan tulisi pyöriä. Lapsen on nyt siis oltava luova. Hänen on löydettävä erilaisia käsillä olevia keinoja: lyijykyniä, leluja tai paperille piirrettyjä viivoja ja ohjata palloa siten oikeaan suuntaan. Tämä on erittäin hauska ja haastava peli, jossa voi päästää omat ongelmanratkonta taidot ja kekseliäisyyden valloilleen.

TIETOA OSMOSTA:

OSMO on nerokas tapa yhdistää digitaalinen oppiminen ja leikkiminen analogisen (eli "käsiteltävään") oppimisen ja leikkimisen kanssa. Aseta iPad tai iPhone OSMO alustaan ja punainen kamera laitteen päälle. Lataa sitten peliin/aktiviteettiin kuuluva sovellus. Tämän jälkeen se mitä lapsesi tekee näytön edessä, näkyy myös OSMOn sovelluksessa – leikit ja pelit voivat alkaa!

Jos haluatte tehdä musiikkia, piirtää hahmoja, ratkaista tehtäviä, laskea lukuja tai ajaa kilpa-autolla, niin tässä OSMO-pelissä on kaikki tarvittavat välineet! On täysin ainutlaatuista katsella näytön ja lapsesi puuhastelun vuorovaikutusta. Tämä on todella loistava tapa havainnollistaa, kuinka älykäs teknologia ja ihmisen luovuus voivat täydentää toisiaan.

Miksi valita OSMO?

OSMO on voittanut useita pelejä ja siksi suosittelemmekin sitä erinomaisena tapana, jolla lapsesi ymmärtää paremmin muun muassa teknologiasta ja koodauksesta – se on myös erittäin kekseliäs tapa harjoitella perustaitoja, kuten puheen tunnistamista, matematiikkaa, oikeinkirjoitusta, luovuutta ja musiikin sävellystä.

Nämä pelit ovat todellakin nerokkaita ja vertaansa vailla. Menimme hämmästyksestä sanattomaksi, kun näimme Osmo-pelit erään lelumessun yhteydessä. Osmo on juuri se, minkä ansiosta iPadin ja iPhonen, tablettien ja älypuhelinten käytössä voi olla positiivista hyötyä lasten kehityksessä ja aktiivisessa oppimisessa.

Yli 30 000 koulua ympäri maailmaa rakastaa Osmoa ja kertoo, kuinka opiskelijat saavat lisämotivaatiota päästessään käyttämään Osmo-pelejä. Osmon on kehittänyt yritys nimeltään Tangible Play ja sen perustivat vuonna 2013 Pramod Sharma ja Jerome Scholler, jotka ovat kumpikin pienten lasten isiä. Alussa yhtiö lanseerasi kolme Osmo-settiä nimeltään Words, Newton ja Tangram – ja ihmiset todella rakastuivat näihin peleihin. Tästä syystä valmistajat jatkoivat pelien kehittämistä ja nykyään ne ovat Leluakatemian valikoiman parhaimmistoa.

Mitä OSMO-peleihin tarvitaan?

Kaikki OSMO-toiminnot tarvitsevat:

 • Alla mainitun iPad tai iPhone mallin (Hot Wheels toimii kuitenkin vain iPadilla)
 • Alustan ja kameran
 • Yhden tai useamman pelin
 • Muut erityisen tarvikkeet, jotka tulevat onneksi sen pelin mukana, jossa tarviketta tulee käyttää
 • App Storesta ladattava sovelluksen, kun olet valmis pelaamaan.

iPad 2, iPad (3rd Generation), iPad (4th Generation), iPad (5th Generation), iPad (6th Generation), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, 9.7-inch og 10.5-inch iPad Pro. iPhones: iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8 and 8 Plus

HUOM: Jos käytät iPadia, niin sinulla on kaikki pelin aloittamiseen. Voit aina ostaa lisää pelejä verkkokaupastamme.

Ikä: 5–12-vuotiaasta ylöspäin, mutta nuoremmatkin voivat kokeilla peliä aikuisen seurassa. Jotkin tiedot ovat ainoastaan englanniksi, mutta Osmo on kuitenkin sen verran helppo ymmärtää, ettei tästä ole ollenkaan haittaa.

Lisätietoja
Tuotenumerot 1009-901-00001
Ikä 5 vuotta, 6 vuotta, 7 vuotta, 8 vuotta, 9 vuotta, 10 vuotta, 11+ vuotta
Soveltuu luokkiin Luovuus, Looginen ajattelu, Ongelmanratkaisu
Tuotemerkit Osmo
Kehitysalueet Mielikuvitus, Muotojen ja värien tunnistaminen, Muisti, Silmä-käsi-koordinaatio, Oppiminen, Kognitiiviset valmiudet, Keskittyminen, Luovuus, Looginen päättely, Lukemaan oppiminen, Uteliaisuus, Ongelmanratkaisu, Yhteistyö, Numero- ja lukumääräymmärrys
Materiaalit Muovi
Huoltaminen Pyyhitään kostealla liinalla
Ota mukaan: luokkahuoneeseen, kesämökille
Tieteet/Kehittää taitoja ja tietoja: Biologia, Tanska, Viestintä, Luovat aineet, Matematiikka, Luonnontieteet
Palkinnot Brain Child, Parents' Choice
HUOM! Soveltuu julkisiin tiloihin
Yhteensopiva: iPad 2, iPad (3. Gen.), iPad (4. Gen.), iPad (5. Gen.), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air, iPad Air 2, 9.7"-10.5" iPad Pro