bObles Jumppa-aakkoset

139,00 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumerot
16-010-69-004-026
BOblesin hienoilla aakkosilla lapset voivat leikkiä ymmärtääkseen paremmin erilaisia kirjaimia sekä oppiakseen aakkoset. Lapset syntyvät
Lue lisää
Swipen voor 4 additionele foto's
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen

BOblesin hienoilla aakkosilla lapset voivat leikkiä ymmärtääkseen paremmin erilaisia kirjaimia sekä oppiakseen aakkoset.

Lapset ovat kiinnostuneita kirjaimista jo varhaisesta iästä lähtien - ja he näkevät niitä kaikkialla. He alkavat myös varhain havaita, että ääneen luetussa tarinassa kirjojen kirjaimilla on eri merkityksiä. Ja hiljalleen, he alkavat tunnistaa kirjaimia - ja voivat jopa oppia kirjoittamaan oman nimensä.

bOblesin hienojen aakkosten avulla lapsella on mahdollisuus selata aakkoset läpi ja oppia kirjaimet uudella, erilaisella ja hauskalla tavalla. Aakkoset voidaan pinota, niitä voi käyttää siltojen ja tornien rakentamiseen tai tasapainopolkujen ja esteiden luomiseen. Kyllä, voit käyttää niitä jopa ABC-jonglööraukseen. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Kaikenikäiset lapset hyötyvät bOblesin aakkosista. Esikoululaiset voivat valmistautua koulun aloittamiseen, ja koululaiset saavat harjoitella kirjaimia hauskalla ja erilaisella tavalla. Monet lapset oppivat parhaiten, kun he saavat liikkua ja käyttää käsiään. Se on oppimista hauskalla tavalla, yhdistettynä liikkeeseen ja motoriseen stimulaatioon.

Luo oma kirjainmuodostelmasi ja jaa se meille Facebookissa tai Instagramissa. Rakastamme uusia leikki-inspiraatioita - ja tällä tavoin myös muut voivat hyötyä niistä.

Aakkosiin kuuluu taskullinen juliste. Julisteen koko on 80 x 80 cm. Jokaisessa taskussa on yksi kirjain - ja kaikki aakkoset (paitsi W) ovat mukana.

Vaahtomuovikirjainten koko on 8 x 12 cm ja niiden paksuus on 4 cm, ne on valmistettu kestävästä EVA-vaahtomuovista ilman vaarallisia ftalaatteja. Niiden luistamaton pinta on pehmeä, ne eivät tee jälkiä lattiaan ja ne on helppo puhdistaa. Testattu lapsille.

Katso myös hauskat ja opettavaiset suuret aakkoset ja älykkäät numerot bOblesilta.  Kuka sanoi, että uusien asioiden oppiminen ei voisi olla hauskaa?

Lisätietoja
Tuotenumerot 16-010-69-004-026