Telttapaketti Basic

26,50 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumerot
18-UG-TENTKIT
On olemassa joitain leikin muotoja, joihin et koskaan ole liian vanha - ja jotka näyttävät olevan suosittuja kirjoitimmepa niistä sitten vuonna 1980 tai 2016. Luolaleikit ja teltan
Lue lisää
Swipen voor 6 additionele foto's
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen

On olemassa joitain leikin muotoja, joihin et koskaan ole liian vanha - ja jotka näyttävät olevan suosittuja kirjoitimmepa niistä sitten vuonna 1980 tai 2016. Luolaleikit ja teltan pystyttäminen kuuluvat tähän kategoriaan.

Telt-Kit Basis -setillä voit saada erittäin kivan ja yksinkertaisen telttasetin, joka on hyvinkin sopiva, jos lapsesi on suorittamassa ensimmäistä partiotehtäväänsä teltan pystyttämisessä.

Täydellisen luolan reseptiä ei olekaan - ja tällä setillä voitte ehdittekin varmasti rakentaa hyvin monia luolia ja telttoja ajan myötä. Muun muassa siinä sen hauskuus piilee - teltan sisustamisen yhteydessä, kun teltta tietysti on pystyssä.

Toisaalta voimme tietenkin paljastaa hieman vinkkejä aloittamiseen:
1) Valitse ankkurointikohdat kotoasi (ovi, pöytä, ikkunalauta, kirjahylly, sänky jne.)
2) Valitse mitä PL-UG:seja haluat käyttää teltan rakentamiseen (Telt-Kit Perus sisältää 10 erilaista PL-UG:sia).
3) Ota esiin lakana/pyyhe/peitto tai vastaava katoksi tai seinäksi. 
4) Olet nyt valmis rakentamaan telttasi. 

Teltan tai luolan rakennus on fantastisen hyvä tapa leikkiä. Se stimuloi mielikuvitusta ja luovuutta, ja on yksi niistä leikeistä, joka luo usein yhteyden lasten välille, sukupuolesta ja iästä riippumatta.

Osallistu leikkiin ja nauti lastesi tarkkailusta heidän muuntaessaan melko tavallisen pikkuteltan lautaksi, taloksi, bussiksi, lentokoneeksi, puutaloksi ja kaikeksi mahdolliseksi. 

Telt-Kit Perus sopii hyvin myös mukaan lomalle, sillä voitte setin avulla helposti rakentaa teltan, paikasta ja huonekalujen määrästä riippumatta. 

Telt-Kit Perus sisältää:
2 kiinnikettä
2 koukkua
2 imukuppia
4 kahvaa
1 "Keep Away" -kyltti

HUOM: Huomioi, että Telt-Kit Perus sopii tietysti käytettäväksi sekä sisällä että ulkona.

Jos epäilet jo nyt, että luolanrakennukseen liittyvät kunnianhimosi ovat liian suuria tähän telttasettiin, voit hyvin harkita settejämme Telt-Kit-medium jaTelt-Kit Super.    

 Tent-Kit Perus -settiä voivat käyttää lapset noin 3-vuotiaasta lähtien (vanhempien avustuksella) ja yksinään n. 6-vuotiaasta. 

Lisätietoja
Tuotenumerot 18-UG-TENTKIT