Telttapaketti Super

64,00 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumerot
18-UG-TENTKIT-S
Tent Kit Super on telttapakkaus, joka on luotu suuria unelmia ja suuria rakennuksia varten. Käytä sitä sisällä ja ulkona. Olohuoneessa ja lastenhuoneessa ... kyllä,
Lue lisää
Swipen voor 10 additionele foto's
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen
Tent Kit Super on telttapakkaus, joka on luotu suuria unelmia ja suuria rakennuksia varten. Käytä sitä sisällä ja ulkona. Olohuoneessa ja lastenhuoneessa ... kyllä, jopa kylpyhuonetta voidaan käyttää rakennuspaikkana, kun sinulla on Telt Kit Super. 

Joustavaa ja erityisen monipuolista rakennusjärjestelmää voidaan käyttää niin monella eri tavalla, että todennäköisesti huomaat, että lapsesi kokoaa uudenlaisen teltan joka päivä.

Tent-Kit Super sisältää:
8 tankoa
4 levyä
3 kiinnikettä
3 koukkua
2 imukuppia
2 kiilaa
6 kahvaa
1 "Keep Away" -kyltti

Tent-Kit Super sisältää erilaisia elementtejä, joita voidaan käyttää ankkuroimaan ja kiinnittämään lakanat, peitot ja vastaavat. Siksi voit unohtaa vanhan ajan luolarakentamisen, jossa yritit vuorata neljä tuolia pöytäliinalla ja rukoilit sitten, ettei se liukuisi koko ajan.

Tämä telt-kit -sarja on suunniteltu älykkääseen telttarakennukseen. Tuolit, hyllyt ja pöydät voidaan silti sisällyttää rakennustyöhön, mutta uutta on se, että lapsesi voi käyttää hyödykseen myös esimerkiksi ikkunalautoja ja ikkunoita. Jälkimmäinen tehdään käyttämällä mukana toimitettuja imukuppeja, jotka asetetaan ikkunoille, minkä jälkeen kangas kiinnitetään.  

Tämän telttapakkauksen erityispiirre on, että se sisältää levyjä ja tankoja, joita voidaan käyttää telttakehyksen rakentamiseen, jotta se olisi alusta alkaen hiukan vakaampi. Tällä tavalla tämä telttapaketti on hyvin samanlainen kuin tavallinen teltta - sillä erolla, että tämän teltan kokoonpanoa voidaan vaihdella äärettömästi.

Kokeile esimerkiksi hyvin tummaa kangasta telttakankaana - lapsellesi se on hauska kokemus, kun hän laskeutuu pimeyteen ja asettuu sinne. On myös hyvä tapa käyttää telttaa, jos viikko on ollut vähän vaikea ja lapsesi tarvitsee lepoa ja rauhaa.

Jos sinulla on kauniita ja värikkäitä huiveja, voit rakentaa beduiini-teltan ja täyttää sen suurilla tyynyillä. Voit tehdä lukunurkan, purjelaivan, piknik-teltan, sukellusveneen ... mahdollisuudet ovat rajattomat. Ja kun on aika pakata se takaisin, voit iloita siitä, että pakkaus on melko pieni.

Kesällä telttapakkausta voidaan käyttää pienenä varjostimena, jonne lapset voivat laskeutua ja nauttia olostaan, kun auringonsäteet paistavat hieman liian kirkkaasti.

 Tent-Kit Super -settiä voivat käyttää lapset noin 3-vuotiaista lähtien (vanhempien avustuksella) ja yksinään noin. 6-vuotiaina. 
Lisätietoja
Tuotenumerot 18-UG-TENTKIT-S