Leikkimökki: Laadukkaat itsekoottavat tai valmiiksi rakennetut mökit

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tuotteita.

Leikkimökki. Itsekoottavat ja valmiiksi rakennetut – varmaa laatua.

Leikkimökki on yksi jokaisen lapsen unelmista. Paikka, jota he voivat kutsua täysin omakseen. Missä aikuisten kuolemanvakavat säännöt eivät ole voimassa. Missä voi salaa maistaa, miltä etana maistuu, jakaa pihistetyt makeiset, leikkiä perhettä parhaan kaverin kanssa, laittaa upeita aterioita mudasta ja sitten syödä ne, piiloutua ja kadota tuntikausiksi omaan mielikuvitusmaailmaan.

Leluakatemia on useiden vuosien ajan etsinyt leikkimökkejä, jotka säilyvät lasten käytössä koko lapsuuden ajan, ja joka koristaa piha- tai puutarhamaisemaa upeiden mielikuvitusleikkien lomassa. Leikkimökkiä, joka kestää kiipeämistä, jonka sisään mahtuvat myös aikuiset auttamaan lattian lakaisussa, ja jonka voi pystyttää alle viikossa ilman epätoivoista ahdinkoa ja hikoilua puuttuvista osista tai vinoista laudoista.

Olemme keränneet parhaimmat leikkimökit, jotka olemme löytäneet kiertäessämme leluvalikoimaa ympäri maailmaa, niin virtuaalisesti kuin tosielämässäkin.

Mistä leikkimökin voi ostaa?

Kun valitset itsellesi sopivaa leikkimökkiä, niin haku alkaa yleensä Googlen sivuilta. Klik-klik-klik. Mitä on tärkeä tietää? Mistä voi tietää, jos lapsen leikkimökki on hyvää laatua? Voiko sen kasata itse? Onko se jo valmiiksi maalattu? Voiko painekyllästetyn puun tai peruslankkujen laatuun luottaa?

Me Leluakatemiassa myymme vain leluja, joita antaisimme myös omien lastemme käyttöön.

Leikkimökit, joita löydät verkkokaupastamme, ovat kaikki luotettavia ja suunniteltu kestämään lasten leikkiä. Mökkejä ei ole käsitelty myrkyllisillä puunkäsittelyaineilla tai maaleilla, ja ne myös kestävät useiden vuosien ajan.

Kuinka kokoan leikkimökin itse?

Jos sinulla on rohkeutta ryhtyä kokoamaan leikkimökki aivan itse, niin pyydä hyvä kaveri tai vastaava henkilö apuun.
Kaikki käy helpommin, kun teitä on ainakin kaksi ihmistä työn touhussa. Kokoamiseen tarvitaan yleensä hyvä ruuvi- tai porakone.
Useat toimitettavat leikkimökit on jo koottu osittain. Eli sinun tulee vain ruuvata osat yhteen. Voit myös valita, että toimittaja kokoaa ja kiinnittää osat puolestasi. Näin saat upean leikkimökin todella helposti ja vaivattomasti, eikä se maksa omaisuuksia.

Leikkimökit on jo ennalta maalattuja, eikä niistä irtoa myrkyllisiä huuruja.