Osmo Kit Genius -setti

129,93 €
Väliaikaisesti loppuunmyyty - Toimitus 01/05
Tuotenumero
1009-901-00001

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin | Trustpilot arvostelu 4,5/5 tähteä

Täydellinen paketti iPad/iPhone-laitteille, jotka mahdollistavat Osmo-pelien pelaamisen alustan ja kameran kanssa sekä muut tarvikkeet viiden eri pelin pelaamiseen.

Osmo-pelien pelaamiseen tarvitaan alusta ja kamera.
Tämän setin mukana tuleva alusta sopii iPadille.

Olemme Leluakatemiassa erittäin innoissamme siitä, kuinka Osmo yhdistää nerokkaalla tavalla iPadin/iPhonen käytön leikkimiseen ja oppimiseen näytön ULKOPUOLELLA.

Lue lisää
Soveltuvuus:
 • Luovuus
 • Looginen ajattelu
 • Ongelmanratkaisu
 • 0 kk
 • 3 kk
 • 6 kk
 • 9 kk
 • 1 vuotta
 • 18 kk
 • 2 vuotta
 • 2,5 vuotta
 • 3 vuotta
 • 4 vuotta
 • 5 vuotta
 • 6 vuotta
 • 7 vuotta
 • 8 vuotta
 • 9 vuotta
 • 10 vuotta
 • 11+ vuotta
 • Seniori
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen

Täydellinen paketti iPad/iPhone-laitteille, jotka mahdollistavat Osmo-pelien pelaamisen alustan ja kameran kanssa sekä muut tarvikkeet viiden eri pelin pelaamiseen.

Osmo-pelien pelaamiseen tarvitaan alusta ja kamera.
Tämän setin mukana tuleva alusta sopii iPadille.


Olemme Leluakatemiassa erittäin innoissamme siitä, kuinka Osmo yhdistää nerokkaalla tavalla iPadin/iPhonen käytön leikkimiseen ja oppimiseen näytön ULKOPUOLELLA.

Juuri tämä tekee Osmosta niin mahtavan.
Tällä aloituspakkauksella saat heti loistavan ensivaikutelman. Mukana tulevat pelit ovat magneettisen laatikon sisällä, joten voit pelaamisen jälkeen pakata kaikki yhteen.

Pakkaus on suunniteltu innovatiivisesti, ja pääset nopeasti aloittamaan pelien pelaamisen, mikäli vieressä istuu monta ihmistä odottamassa vuoroaan. Peleissä on monia tasoja, joten jopa kaikista pienimmät pääsevät osallistumaan. Osa peleistä on osin ohjattu ja osa taas pitää ratkaista täysin itsenäisesti.

Tässä on lisätietoa mukana tulevista peleistä. Jos haluat lisätietoa Osmosta, niin selaa hieman alemmas :-)

Tangram-peli:
Näytölle tulee näkyviin kuvio, joka pitää toistaa pöydälle näytön eteen käyttäen mukana tulevia geometrisiä muotoja. Kun palikat on asetettu oikeaan muotoon, kuulet "ding"-äänen ja ruudun kuvio muuttaa väriä. Näin lapsi saa varmistuksen, että hän ratkaisi tehtävän oikein ja kokee onnistumisen tunteen. Lapsi saa pienen palkinnon jokaisesta oikein tehdystä kuviosta. Palkinnot voi myöhemmin käyttää erilaisten vihjeiden saamiseksi. Tangram-peli on englanninkielinen, mutta kuvioita ja värejä seuraamalla peli on helppo oppia.

Sanapeli:
Sanapeliä voi pelata eri tasoissa ja siinä voi myös pelata toisia vastaan. Tässä pelissä ruudulle ilmestyy erittäin selkeä ja kaunis valokuva, jossa helpoimmalla tasolla pelaajan on arvattavat esim. puuttuvat kolme tai neljä kirjainta ja vaikeimmalla tasolla pelaajan on arvattava koko sana. Jokainen lapsi, joka osaa ääntää eri kirjaimet, voi pelata peliä vaikka pelissä onkin englanninkielisiä sanoja. Laite nimittäin sanoo kirjaimet ääneen, ja sitten ne on löydettävä oikeille paikoilleen. Lapset, jotka ovat harjoitelleet englantia vuoden tai pari, voivat hyvin arvata sanat itse ja siten myös harjoitella englannin kielen taitojaan.

Numeropeli:
ukella meren syvyyteen ja tutustu yli 90 kauniiseen kalaan niiden kaikissa muodoissa ja väreissäB

Piirtämispeli:

iirtämispelissä lapsesi voi luoda omia taideteoksiaan, esim. ottamalla ensin valokuvan ystävistään tai ympäristöstään – tai lataamalla upean kuvan internetistä – sen jälkeen hän voi piirtää sen paperille seuraamalla näytöllä näkyviä viivoja. Kiehtovaa! Piirustuksen voi myös tallentaa ja vaikka lähettää piirustuksessa olevalle henkilölle.

Piirtämispeli on loistava tapa harjoitella hienomotorisia taitoja, silmä-käsi-koordinaatiota, luovuutta ja tilan hahmottamista.

Newton-peli

Tässä pelissä fysiikka kohtaa luovan tavan ratkoa ongelmia. Näet näytöllä virtuaalisen kuularadan, josta näyttää puuttuvan osia, joiden päällä kuulan tulisi pyöriä. Lapsen on nyt siis oltava luova. Hänen on löydettävä erilaisia käsillä olevia keinoja: lyijykyniä, leluja tai paperille piirrettyjä viivoja, ja ohjata palloa siten oikeaan suuntaan. Tämä on erittäin hauska ja haastava peli, jossa voi päästää omat ongelmanratkaisutaidot ja kekseliäisyyden valloilleen.

TIETOA OSMOSTA:

OSMO on nerokas tapa yhdistää digitaalinen oppiminen ja leikkiminen analogisen (eli "käsiteltävään") oppimisen ja leikkimisen kanssa. Aseta iPad tai iPhone OSMO-alustaan ja punainen kamera laitteen päälle. Lataa sitten peliin/aktiviteettiin kuuluva sovellus. Tämän jälkeen se mitä lapsesi tekee näytön edessä, näkyy myös OSMOn sovelluksessa – leikit ja pelit voivat alkaa!

Jos haluatte tehdä musiikkia, piirtää hahmoja, ratkaista tehtäviä, laskea lukuja tai ajaa kilpa-autolla, niin tässä OSMO-pelissä on kaikki tarvittavat välineet! On täysin ainutlaatuista katsella näytön ja lapsesi puuhastelun vuorovaikutusta. Tämä on todella loistava tapa havainnollistaa, kuinka älykäs teknologia ja ihmisen luovuus voivat täydentää toisiaan.

Miksi valita OSMO?

OSMO on voittanut useita palkintoja ja siksi suosittelemmekin sitä erinomaisena tapana, jolla lapsesi ymmärtää paremmin muun muassa teknologiasta ja koodauksesta – se on myös erittäin kekseliäs tapa harjoitella perustaitoja, kuten puheen tunnistamista, matematiikkaa, oikeinkirjoitusta, luovuutta ja musiikin sävellystä.

Nämä pelit ovat todellakin nerokkaita ja vertaansa vailla. Vaikutuimme nähdessämme Osmo-pelit eräiden lelumessujen yhteydessä. Osmo on juuri se, minkä ansiosta iPadin ja iPhonen, tablettien ja älypuhelinten käytössä voi olla hyötyä lasten kehityksessä ja aktiivisessa oppimisessa.

Yli 30 000 koulua ympäri maailmaa rakastaa Osmoa, mikä kertoo siitä, että oppilaat saavat lisämotivaatiota päästessään käyttämään Osmo-pelejä. Osmon on kehittänyt yritys nimeltään Tangible Play ja sen perustivat vuonna 2013 Pramod Sharma ja Jerome Scholler, jotka ovat kumpikin pienten lasten isiä. Alussa yhtiö lanseerasi kolme Osmo-settiä nimeltään Words, Newton ja Tangram – ja ihmiset ihastuivat niihin. Tästä syystä valmistajat jatkoivat pelien kehittämistä ja nykyään ne ovat Leluakatemian valikoiman parhaimmistoa.

Mitä OSMO-peleihin tarvitaan?

Kaikki OSMO-toiminnot tarvitsevat:

 • Alla mainitun iPad-mallin
 • Alustan ja kameraosan
 • Yhden tai useamman pelin
 • Muut erityiset tarvikkeet, jotka sen pelin mukana, jossa tarviketta tulee käyttää
 • App Storesta ladattavan sovelluksen, kun olet valmis pelaamaan.

Yhteen sopiva seuraavien laitteden kanssa:

iPad 2, iPad (3, 4, 5, 6 ja 7 sukupolvet), iPad Mini *(Mini 2,3,4,5 & 6) iPad Air *(2 &3), iPad Pro 9,7-tuumaa ja 10,5-tuumaa. Joissakin malleissa Osmo alustan leveyttä tulee säätää. Voit tehdä sen helposti ottamalla sivuosat pois, kääntämällä ne ja laittamalla ne takaisin paikoilleen. Alustan pohjassa näkyy, mille mallille se on säädetty. Jos et näe malliasi, niin sinun tulee säätää pohjaa.

Osmo ei toimi yhdessä näinen iPad-mallien kanssa: iPad Gen 1, 12,9-tuumaa iPad Pro ja 11-tuumaa iPad Pro.

HUOM: Jos käytät iPadia, sinulla on kaikki pelin aloittamiseen. Voit aina ostaa lisää pelejä verkkokaupastamme.

Ikäsuositus: 5–12-vuotiaasta ylöspäin, mutta nuoremmatkin voivat kokeilla peliä aikuisen seurassa. Osmo on englanninkielinen, mutta sen verran helppo ymmärtää, että vieras kieli ei haittaa pelaamista.

Lisätietoja
Tuotenumero 1009-901-00001
Ikä 5 vuotta, 6 vuotta, 7 vuotta, 8 vuotta, 9 vuotta, 10 vuotta, 11+ vuotta
Soveltuu luokkiin Luovuus, Looginen ajattelu, Ongelmanratkaisu
Tuotemerkit Osmo
Kehitysalueet Mielikuvitus, Muotojen ja värien tunnistaminen, Muisti, Silmä-käsi-koordinaatio, Oppiminen, Kognitiiviset valmiudet, Keskittyminen, Luovuus, Looginen päättely, Lukemaan oppiminen, Uteliaisuus, Ongelmanratkaisu, Yhteistyö, Numero- ja lukumääräymmärrys
Materiaali Muovi
Puhdistaminen Pyyhitään kostealla rätillä
Ohjeet / Pelisäännöt Englanti, Saksa
Vie mukanasi luokkahuoneeseen, kesämökille
Tiede-alat/Kehittää taitoja ja tietoja Biologia, Suomenkieli, Viestintä, Luovat aineet, Matematiikka, Luonnontieteet
Palkinnot Brain Child, Parents' Choice
HUOM! Soveltuu julkisiin tiloihin
Yhteensopiva: iPad 5-9, iPad Mini 2-6, iPad Air 1-5, iPad Pro 9,7 inch, 10,5 inch, 11 (1-3) og 12,9 inch (1-5) og nyere. Amazon Fire 7 (9. gen), HD 8 (8. gen og 10. gen), HD 10 (9. gen og 11. gen) og nyere