PUKY tarvikkeet - Kahva 20 mm

7,50 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumero
44-50043435
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin | Trustpilot arvostelu 4,5/5 tähteä
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen

PUKY kädensijat PUKY potkupyörille - 2 kpl setti. Sinun ei tarvitse vaihtaa koko pyörää, jos vain kädensijat ovat kuluneet. Uusien, turvallisten kädensijojen ansiosta lapsesi saa jälleen hyvän otteen ajokistaan ja voi rullata maailmalle!

Kädensijat sopivat seuraaviin malleihin:  LR, LR M, LR XL, PukyLino, Wutsch ja R03

Mitat: Sopii 20 mm paksuun runkoon.

Kädensijan pitopinta on 8 cm pitkä

Koko kädensija sis. suojaosa on 10 cm pitkä

Pyöränkorjaajan vinkki: Asennat kädensijat helpoiten, kun levität hieman kotitalousspirittiä ohjaustangon ulko- ja sisäpuolelle. Työnnä sen kahvat ohjaustankoon ja varmista, että paksu puoli sopii kämmenen paikalle. Anna kuivua jopa 24 tuntia ennen käyttöönottoa.

Lelut valmistajalta PUKY

PUKY on erityisesti tunnettu potkupyöristään ja potkulaudoistaan, jotka ovat todella lujaa laatua ja joissa on perusteellisesti testattu muotoilu. Kaikki alkoi 90-luvun lopulla klassisesta, keltaisesta potkupyörästä, ja sittemmin kaikki ovat oppineet tuntemaan PUKYn pettämättömän laadun. Nykyään PUKY-pyörästä on valittavana useita eri malleja: hienoja kaksi- tai kolmipyöräisiä potkulautoja ja supersiistejä potkupyöriä – sekä pienimmille mutta myös isommillekin lapsille, jotka kärsivät tasapainovaikeuksista.

Markkinoilla on monia valmistajia. Mutta kun valintasi on PUKY, Yrityksen monen vuoden kokemus alalta takaa, että lapsesi saa perusteellisen ja toimivan ajoneuvon, jonka voit myöhemmin myydä tai luovuttaa eteenpäin. PUKY antaa viiden vuoden takuun rungolle ja ohjaustangolle – sinun täytyy vain nähdä vähän vaivaa rekisteröidäksesi ostoksesi osoitteessa puky.de.

Katso valikoimamme osoitteessa PUKY.


Lisätietoja
Tuotenumero 44-50043435
Tuotemerkit PUKY