Happy Cube Marble 6-pakkaus

23,99 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumerot
1018-300404
Happy Cube Marble on ylivoimaisesti vaikein versio pienistä neliömäisistä vaahtomuovipalapeleistä. Tässä haastetaan sekä sormet että aivot! Setti
Lue lisää
Swipen voor 2 additionele foto's
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen
Happy Cube Marble on ylivoimaisesti vaikein versio pienistä neliömäisistä vaahtomuovipalapeleistä. Tässä haastetaan sekä sormet että aivot!

Sarja sisältää 6 yksittäistä pientä pulmaneliötä omassa värissään - jokainen omalla ratkaisullaan. Jokainen palapelineliö on nimetty merkittävän maailmankansalaisen mukaan, esimerkiksi punainen palapeli on nimeltään "Mahatma Gandhi", kun taas violetti kuutio viittaa itse "Albert Einsteiniin".

Sen lisäksi, että sinä ja lapsesi ratkotte pulmaneliöt erikseen, kaksi tai useampaa kuutiota voidaan myös rakentaa yhdessä ja käyttää uusien ja hauskojen muotojen luomiseen.

Yksinkertaiset lelut - mutta ne ominaisuudet, jotka aktivoituvat leikin alkaessa eivät ole mitenkään yksinkertaisia. Sekä sinä että lapsesi saatte aktivoitua sormien motoriikkaa, kyvyn matemaattiseen ajatteluun - mukaan lukien ymmärrys geometriasta ja avaruudesta - ja siten se on hieno tapa kouluttaa keskittymiskykyä.

... ei haittaa myöskään se, että tällainen aivovoimistelu ei vaadi paljon ja siksi se voidaan helposti ottaa mukaan koululaukkuun, viikonloppulaukkuun tai jopa käsilaukkuun.

Sarja sisältää yhteensä 6 erilaista 3D-pulmaneliötä.

Suositellaan yli 9-vuotiaille lapsille.
Lisätietoja
Tuotenumerot 1018-300404