Teltta-setti, Medium

40,00 €
Väliaikaisesti loppuunmyyty - Toimitus 10/05
Tuotenumero
18-UG-TENTKIT-E

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin | Trustpilot arvostelu 4,5/5 tähteä
Nimestään huolimatta, niissä teltoissa, jotka lapsesi rakentaa käyttäen Teltta-setti Medium tuotteita, ei ole mitään "mediumia".
Lue lisää
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen
Nimestään huolimatta, niissä teltoissa, jotka lapsesi rakentaa käyttäen Teltta-setti Medium tuotteita, ei ole mitään "mediumia". Emme itse asiassa voi edes kertoa, minkä kokoisia telttoja lapsesi tulee tekemään tällä telttapaketilla, sillä se riippuu täysin lapsesi omasta tahdosta.

Jos ulkona sataa vettä, niin voi olla hyvä idea rakentaa ihana pieni maja sisätiloihin. Pieni, tiivis, pimeä – juuri sellainen, joka innostaa etsimään taskulampun ja kontaamaan luolan sisälle lukemaan lempikirjojen satuja taskulampun valossa. Saat teltasta vieläkin hauskemman, kun käytät sateenvarjoa ovena.

Jos ulkona paistaa aurinko, niin voitte rakentaa yhteisen aurinkovarjon, jonka alla lapset voivat paistatella päivää, kun auringonpaiste on kovimmillaan. Täällä voi pelata korttia, juoda mehua, kertoa salaisuuksia ja vakoilla aikuisia.

Saat yhden teltan – tai majan – jossa on tuhansia erilaisia mahdollisuuksia ja ominaisuuksia. Juuri tästä syystä tämä telttasetti onkin täydellinen lisäys melkein jokaiseen kotiin. Telttasetti sisältää kaikki välineet, joita lapsesi tarvitsee rakentaakseen pienen, ison ja minkä tahansa kokoisen teltan. Ja vaikka lapsi saattaa ensimmäisellä rakennuskerralla tarvita hieman apua erilaisten osien kanssa, niin pian huomaatkin hänen osaavan käyttää ja rakentaa teltan aivan itse – ja voit itse vain ihailla valmista rakennusta. Jos sinua onnistaa, niin saatat jopa saada kutsut sisälle.

Teltta-setti Medium sisältää:
3 kiinnikettä
3 koukkua
2 imukuppia
4 tappia
6 pidikettä
1 "Keep Away"-kyltti

Telta-setti Medium sopii 3-vuotiaille lapsille (aikuisten avustuksella) ja noin 6-vuotiaiden leikkiessä yksin.
Lisätietoja
Tuotenumero 18-UG-TENTKIT-E