bObles Leikkialusta lasten motorisiin leikkeihin

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tuotteita.

bObles Leikkialusta lasten motorisiin leikkeihin.

Olemme iloisia voidaksemme esitellä bObles tuotteiden Leikkialustan.

Me Leluakatemiassa rakastamme opettavaisia leluja, jotka kehittävät ja stimuloivat lapsen aivoja uusin erilaisin tavoin. Vapaa leikki tarjoaa parhaimman tavan oppimiseen. Tässä lapsi pääsee itse tutkimaan, hämmästelemään, yrittämään ja kokeilemaan uusia taitoja ja tapoja. Kun tarjoat lapsellesi hyvän mahdollisuuden kehittymiseen, hän haluaa oppia uusia taitoja yksin, sillä tämä stimuloi aivojamme luonnollisella tavalla. Kuvittele eläintarhan pieniä eläinvauvoja – ne eivät ole koskaan aloillaan! Maailma on täynnä hauskoja asioita ja ympäristöjä, ja siksi haluammekin auttaa sinua luomaan upean opettavaisen ympäristön kotinne olohuoneeseen.

Oppiminen on helpointa, kun sekä lapsen aivot että vartalo pääsee liikkumaan samaan aikaan. Tällä upealla bObles leikkialustalla voitte lapsesi kanssa pitää hauskaa, samalla kun lapsesi pääsee liikkumaan luonnollisella tavalla. Lapsen aivojen vahvistaessa karkea- ja hienomotorisia taitoja, hänen aivot stimuloivat myös oppimista ja kielen ymmärtämistä. Tietoisuus omasta kehosta on erittäin tärkeää oppimisen ja turvallisuuden kannalta, ja oikeastaan tasapainokyky kuuluu kaikista tärkeimpiin aisteihin, jota tulee kehittää, koska hyvän tasapainon kanssa lapsi pystyy myös sopeutumaan ja keskittymään paremmin.

Tämä opettavainen lelu stimuloi sekä karkeamotoriikkaa että tasapainotaitoa. Leikkialustan voi myös yhdistellä miltei kaikkien upeiden bObles-kalusteiden kanssa. Leikkialustan saa monissa eri väreissä ja kuoseissa, kuten vihreänä, liilana, sinisenä, jne.

Minkälaisia motorisia leikkejä bObles-leikkialustalla voi leikkiä?

Leikkialustaa voi myös kutsua rullalaudaksi, tasapainolaudaksi sekä mahalaudaksi. Rullalaudalla voi liikkumisen lisäksi myös siirtää ja kuljettaa erilaisia esineitä ympäriinsä. Voit siis laittaa muita bObles-tuotteita seisomaan laudan päälle. Ei väliä, millä nimellä itse kutsut tätä lautaa, mutta ota se mukaan leikkeihin ja viiletä sen päällä koko olohuoneen lattia poikki. Lauta kääntyy 360 astetta

Kuinka bObles-leikkialusta kehittää lapsen motorisia taitoja?

Leikkialusta on loistava motorisia taitoja kehittävä lelu, koska lapsi voi itse hallita selän, pakaroiden, niskan ja hartioiden lihaksia, kun hän makaa vatsallaan ja työntää itseään käsin eteenpäin – samalla on erittäin hauskaa matkustaa lattian halki istuen tai polvillaan. Toiset taas leikkivät alustalla siten, että he työntävät toisiaan eteen tai taakse.

Jos leikissä on mukana useita lapsia, niin voitte leikkiä junaa, jossa jokainen alustan päällä matkaava leikkijä ottaa kiinni köydestä tai huivista. Leikkialusta muuttuu myös hauskoiksi kulkuneuvoiksi, kun pinoat muita bObles-kalusteita sen päälle. Kaikista ilmeisin leikki näillä alustoilla on tietenkin kilpailla siitä, kuka saapuu maaliin ensimmäisenä!

Kuinka käytän bObles-leikkialustaa pikkulapseni kanssa?

Jopa kaikista pienimmät 3 kuukauden ikäiset lapset voivat iloita Leikkialustasta, jonka päällä on jännittävää maata selällään tai vatsallaan ja katsella ympärille. Kun äiti tai isä työntää lautaa lattialla, niin huoneen valojen ja varjojen sävyt muuttuvat ja vauva voi ihastella upeita näkyjä.

Katso lisää ja valitse oma bObles Leikkialusta tältä sivulta!