bObles Kilpikonna mm. harmaana, sinisenä ja marmorinkuosisena

Rajaa
Listausvalinnat
Kategoria
Hinta
-
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
  1. Lisää toivelistaan
    bObles Kilpikonna bObles Kilpikonna
    112,51 €
    Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu

bObles Kilpikonna mm. harmaana, sinisenä ja marmorinkuosisena

Vatsanpohjaa kutittaa ihanasti, kun sitä yrittää nousta seisomaan Kilpikonnan selkään. On myös hauskaa mennä makaamaan vatsa vasten Kilpikonnan vatsaa ja yrittää pysytellä tasapainossa.

Kilpikonnassa on oikean kilpikonnan tapaan kaareva selkä ja tasainen vatsa.

bObles Kilpikonnalla voi leikkiä monella eri tavalla ja sen monipuolisuus tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia sekä lasten että aikuisten selkä- ja vatsalihasten vahvistamiseksi.

Pitävätkö lapset bObles Kilpikonnasta?

Kilpikonna katsoo lapsia silmiin ja houkuttelee heidät leikkimään, hyppimään ja kiipeilemään.

Se on hauska sekä kotiin että erilaisten instituutioiden tiloihin muiden bOblesin eläinystävien seuraksi. Kilpikonna sopii sekä pienten että isompien lasten erilaisiin leikkeihin. Kun lapsi hallitsee kehoaan ja lihaksiaan hieman paremmin, niin Kilpikonnaa käy myös eräänlaisena tasapainolautana. Materiaali on kestävää ja konnan voi huoletta kääntää selälleen.

Minkä värisiä bObles Kilpikonnia valikoimassa oikein on?

Näitä leluja saa monissa eri väreissä ja löydät Leluakatemiasta koko värivalikoiman. Olemme nimittäin yksi bObles-merkin suurlähettiläitä, ja siten valikoimamme sisältää aina uusimmat tuotteet ja värit.

On myös hienoa tietää, että bObles-tuotteita on ollut mukana suunnittelemassa ja muotoilemassa tanskalaiset lasten motorisia taitoja tutkivat ammattilaiset. Siksi ne sopivat myös pohjoismaisten perheiden sisustukseen. Voit saada sekä kirkkaita että maanläheisiä värejä, joita löytyy myös raidallisina.

Pidä bObles kalusteiden kategoriaa silmällä uutuustuotteiden varalta.