bObles kalusteet marmorin väreissä

Rajaa
Listausvalinnat
Kategoria
Hinta
-
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
  1. Lisää toivelistaan
    bObles Ankanpoikanen Marmori - Iso bObles Ankanpoikanen Marmori - Iso
    98,00 €
    Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu

bObles kalusteet marmorin väreissä

Suositut bObles vaahtomuovikalusteet on nyt lanseerattu kauniin tyylikkäällä marmorikuosilla.

Marmori-sarjaan kuuluu kaikista rakastetuimmat kalusteet, kuten Elefantti, Krokotiili, Kana, Hevonen, Muurahaiskarhu ja Kala (sekä isona että pienenä).

Tämä eksklusiivinen marmorikuosi on saatavana useissa eri väreissä: Harmaa, vaaleanpunainen, sininen ja vihreä. Jokainen näistä eläinystävistä on nyt saatavana marmorikuosissa, joka on joko täysin marmorinen, marmorin ja värin sekoitus, tai täysin yksivärisenä.

Mikä bOblesin marmorisissa motorisia taitoja kehittävissä leluissa on niin erityistä?

Tämän uuden sarjan myötä bObles seuraa ajan hermoilla olevaa suosittua marmori-trendiä, joka on ottanut koko maailman valtaansa. Viileä, mutta elegantti marmorikuosi sopii ilmeeltään jokaisen kodin sisustukseen ja näiden kalusteiden ulkomuoto on yleisestikin miellyttävä sekä lapsille että aikuisille.

Muuten kalusteiden puhtaisiin piirteisiin ja motorisia taitoja kehittäviin ominaisuuksiin ei ole tehty muutoksia. Ne sopivat edelleen osaksi kaikenlaisia esteratoja ja motorisia taitoja kehittäviä harjoituksia sekä tarjoavat lapsellesi useita tunteja kestävää hauskanpitoa ja haastetta – iästä riippumatta.

Mitä marmorikuosisilla bObles-tuotteilla voi tehdä?

bOblesin marmoriset tuotteet ovat niin hienoja, että voit oikeastaan vain istua ja ihailla niitä kahvikupposen äärellä. Ei vaiskaan – marmoriset bObles-tuotteet ovat aivan kuten kaikki muutkin bOblesin tuotteet, eli ne kehittävät lapsen motorisia taitoja ja mielikuvitusta. Voit siis ottaa marmorikuosiset bObles-tuotteet kotiinne ja asettaa ne muiden eläinystävien seuraan muodostamaan este- ja tasapainoratoja tai jotain aivan muuta.