Lahjakortit

Leluakatemia.fi tarjoaa eri suuruisia lahjakortteja, jotka ovat täydellinen lahja pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lahjakortti antaa mahdollisuuden valita juuri se lelu tai tuote, joka sopii lahjansaajan tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Lue lisää
Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tuotteita.

Onko sinulla etsinnässä täydellinen lahja vauvan ristiäisiin tai syntymäpäiville? Tai ehkä harkitset lahjan ostamista perheelliselle työkaverille taikka vaikkapa oman lapsesi oppilaitokselle. Lahjakortti on loistava vaihtoehto ja siitä hyötyvät kaikki vanhemmat, jotka rakastavat hemmotella lapsiaan opettavaisilla leluilla. Onko sinulla mielessä ystävä, jonka olisi jo aika tutustua Leluakatemian valikoimaan?

Katso tästä valikoimamme lahjakortit, joilla voi lunastaa mitä vain Leluakatemia.fi:n suuresta valikoimasta.

Valitse mitä vain virtuaalisilta leluhyllyiltämme

Päätä ensin lahjakortin summan, ja sen jälkeen kortin saaja pääsee vapaasti valitsemaan toivomansa valikoimamme tuotteista. Lahjakorteista on paljon hyötyä, sillä joskus lapsille voi olla vaikeaa löytää sopivaa lahjaa. Jotkut toivovat saavansa kaiken mahdollisen lelukaupan hyllyltä, kun taas toiset haluavat vain juomapulloa – tai sitten avaruusmatkan kuuhun.

Lahjakortilla ei kuitenkaan voi lunastaa kuumatkaa, mutta löydät verkkokaupastamme monia luovia avaruusteemaisia tuotteita kuten raketteja, jotka voi laukausta ilmanpaineella yläilmoihin. Lahjakorttien ansiosta monet pienet että ison lapset saavat mahdollisuuden ryhtyä hauskoihin opettavaisiin ja kehittäviin leikkeihin.

Verkkokauppamme on jaettu eri kategorioihin, joiden ansiosta lahjakortin saajan on helppo etsiä toivomansa vaihtoehdot valikoimastamme. Valikosta löytyy myös "Lahjalöydöt"-kohta, jonka alla on laaja lahjavalikoima eri ikäisille lapsille.

Jos et itse halua käyttää aikaasi parhaimman tuotteen etsimiseen, niin lahjakortti on todella hyvä ja toimiva lahjaidea.

Voinko itse valita lahjakortin summan?

Valitse ensin verkkokaupastamme eri suuruisia lahjakortteja, mene sitten ostoskorisi sisältöön ja maksusivulle. Tämän maksusivun alaosasta löydät kommenttikentän, johon sinun tulee kirjoittaa, mitkä lahjakortit haluat yhdistää saadaksesi lahjakortin arvoksi jonkun muun kuin 20, 50, 100 tai 150 euroa.

Jos haluat esimerkiksi 40 € lahjakortin, osta 2 kpl 20 € lahjakorttia ja kirjoita kommenttikenttään, että haluat yhdistää ne yhdeksi 40 € lahjakortiksi. Tämä voi olla myös mikä tahansa tietty summa, jonka olette keränneet perheenjäsenen tai työkaverin syntymäpäivälahjaksi.

Voinko lähettää lahjakortin suoraan vastaanottajalle?

Lähetämme lahjakortin PDF-tiedostona, jonka voit sitten lähettää eteenpäin lahjan saajalle. Voimme poikkeustapauksessa lähettää lahjakortin suoraan lahjan saajan sähköpostiin, mutta otathan silloin yhteyttä asiakaspalveluumme ennen oston tekoa.

Muista myös kirjoittaa lyhyt teksti kommenttikenttään, jos haluat lahjan saajan tietää, keneltä lahjakortti on saatu.

Lähetämme lahjakortin noin 1–2 päivän kuluttua ostostasi, mutta voit aina ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä, jos sinulla on lisätoiveita tai haluat kortin pikaisemmin. Jos ostat kortin todella kiireisenä aikana, voi viestisi käsittelyssä kestää hieman kauemmin.

Missä voin ostaa lahjakortin?

Voit ostaa Leluakatemian lahjakortin suoraan heidän verkkokaupastaan osoitteessa leluakatemia.fi. Lahjakortit ovat saatavilla eri arvoisina ja ne ovat täydellinen lahja pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen tai isovanhemmilleen. Lahjakortti tarjoaa mahdollisuuden valita juuri se lelu tai tuote, joka sopii lahjansaajan tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tilaa lahjakortti nyt ja ilahduta läheistäsi!

Kuinka kauan lahjakortit ovat voimassa?

Leluakatemiasta ostetut lahjakortit ovat voimassa kolmen vuoden ajan. Tämä tekee niistä täydellisen lahjan, jolla joko isä tai äiti voi valita itse toivomansa tuotteet ja yllättää lapsensa.

Tämä antaa myös aikaa valita tuotteet tarkkaan ja ottaa kestävä kehitys huomioon, jotta lahja tulee varmasti hyötykäyttöön.