Ota yhteyttä Leluakatemiaan

Tarvitsetko apua lelun valinnassa tai haluatko palauttaa ostamasi lelun?

Oli kysymyksesi mikä tahansa, ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme, puhelimitse 09-4245 7560 – vastaamme arkipäivisin klo 10:00-16:00. Tai sähköpostitse: hei@leluakatemia.fi, ja vastaamme aina mahdollisimman pian.

 

Leikinakatemia

Mikä Leluakatemia oikein on?

Leluakatemia.fi on tanskalaisomisteinen ja Tanskassa pyöritetty verkkokauppa, joka keskittyy opettavaisiin ja kehittäviin laatuleluihin.

Kun omistajat Ann & Jane avasivat Leluakatemian vuonna 2005, oli heidän kunnianhimonaan tehdä mahdolliseksi tanskalaisille ostaa leluja, jotka kehittävät heidän lastensa valmiuksia. Tuolloin sellaisia oli mahdollista saada vain ulkomailta.

Tahdonvoimalla Ann & Jane uurastivat ja nykyään verkkokauppa on suurin alallaan: Leluja, joilla lapset kehittyvät leikkien.

Lue alta lisää siitä, keitä olemme ja mihin uskomme.

Visiomme:

Olemme verkkokauppa, jolla on selkeä ajatus siitä, mikä vaikuttaa positiivisesti lasten kehitykseen. Kantamme on johdonmukainen, ja sillä on suuri merkitys sille, minkälaisia leluja olemme sisällyttäneet valikoimaamme.

Leluakatemiasta löydät oikeastaan vain leluja ja kehittäviä välineitä, jotka kehittävät lasten taitoja ja ovat 100% turvallisia leikkiä. Jos lelua käytetään, ylläpidetään ja säilytetään kunkin tuotteen ohjeiden mukaisesti, voit olla täysin varma siitä, että lapsesi saa vain ja ainoastaan positiivisia kokemuksia meiltä ostetusta lelusta.

Muotoilimme vuosia sitten Leluakatemian seitsemän vinkkiä hyvään ja kehittävään lapsuuteen.

Voit lukea ne tästä:

  1. Lapset satuttavat itsensä – he vuotavat verta, saavat naarmuja, itkevät. Jos suojaamme leikkipaikkoja, lastenhuoneita ja lasten ympäristöä liikaa, viemme lapsiltamme mahdollisuuden tärkeään tietoon. Joka kerta, kun lapset satuttavat itsensä, heidän kehoonsa rekisteröityy tärkeää tietoa. Tietoa, josta ajan myötä tulee kokemuksia. Tietoa heidän rajoitteistaan ja siten tietoa heidän seuraavasta kehitysvaiheestaan.
  2. Meidän pitää peitota lapsemme erilaisissa peleissä. Lastemme tulee oppia käsittelemään häviötä. Useat tutkimukset osoittavat, että he, jotka pääsevät tappion yli, pärjäävät elämässä. Jos annamme lastemme aina voittaa, kokevat he sen sijaan ensimmäisen häviönsä kodin ulkopuolella, jolloin emme voi opastaa heitä siihen, miten häviöstä toivutaan.
  3. Meidän tulee opettaa lapsistamme omavaraisia kunkin ikä- ja kehitysvaiheen mukaisesti. Kengännauhojen solminta, vuoron odottaminen, leivän voitelu, kuunteleminen, keskusteluihin osallistuminen, pyöräily, myötätunnon osoittaminen. Jos lapsemme osaavat nämä asiat, on koulunaloitus heille paljon helpompaa, koska he voivat keskittyä kaikkeen tärkeään ilman, että he jäävät pahnan pohjimmaisiksi.
  4. Meidän tulee tarjota lapsille sopivan haastavia tehtäviä, kuten filosofi Humberto Matunara on muotoillut. Lasten aistin ja motoriikan stimuloinnin tulee tapahtua hyvin hienovaraisesti ja tasapainoisesti. Lapselle ei tule antaa liian vaikeaa tehtävää, joka saa hänet lannistumaan. Päinvastoin tehtävän tulee olla sopivan tasoinen, niin että kyse on pikemminkin haasteesta. Kun lapsesi saa paljon rakastavaa tukea matkan varrella, voit asettaa rimaa korkeammalle.
  5. Lika opettaa. Mitä enemmän lapsesi sotkee päivän aikana, sitä enemmän hän oppii. Osoita ihastusta, kun lapset tulevat kotiin maalia hiuksissaan, mutaa vaatteissaan ja ruoholäikkiä polvissaan. Ne ovat näkyviä todisteita siitä, että lapsesi on haastanut itseään ja oppinut jotain uutta.
  6. Kaikenlainen oppiminen alkaa uteliaisuudesta. Iloitse kaikista kysymyksistä, joilla lapsesi pommittaa sinua, ja vinkkinä opetusmateriaaleista ja leluista, jotka haastavat lapsesi uteliaisuutta. Anna lapsesi uteliaisuuden selvittää omalla tavallaan miksi/miten/minne/mitä, ja vältä korjaamasta. Kysy sen sijaan.
  7. Ennen koulunalkua ovat sosiaaliset valmiudet tärkeämpiä kuin ABC ja 123. Myymme lukuisia ihania kirjoja ja pelejä, jotka soveltuvat kouluharjoitteluun aakkosten ja numeroiden parissa, ja nämä tuotteet ovat superhyviä uteliaille lapsille, kun lähdette päiväretkille tai harjoittelette kotona. Mutta itse kyky oppia olemaan osa yhteisöä, on tärkeämpää. Sosiaalisia taitoja ei opita näytön edessä tai kirjasta, vaan ne omaksutaan, kun suoritamme aktiviteetteja yhdessä muiden kanssa, niin ulkona kuin sisällä.

Miten kaikki alkoi:

Vuonna 2005 meillä kummallakin oli pieniä lapsia. Siitä lähtien meidän yhteensä viisi lastamme ovat osallistuneet Leluakatemiaan leikkitestaajina ja koekaniineina. Aloitimme hyvällä idealla kotoa olohuoneesta, uurastimme ja uurastamme edelleen. Mutta huolehdimme aina siitä, että me sekä rakkaat työntekijämme saavat hyvän tasapainon perhe- ja työelämän välille.

Se, mikä alussa tarkoitti muutamia tuotteita ruokakomerossa ja alkukantaista, skannattua verkkokauppaa, on nykyään yritys omalla toimistollaan Tanskan Hørsholmissa, ulkoisella varastolla ja kokonaisella parvella erittäin taitavia ja omistautuneita työntekijöitä.


Yhteystiedot:

Verkkokauppa Leluakatemia.fi, puhelin 09-4245 7560 – vastaamme arkipäivisin klo 10:00-16:00

Vastaamme verkkokaupan chattissa klo 10:00-16:00 

Sähköposti: hei@leluakatemia.fi