Telttapaketti Super

71,00 €
Väliaikaisesti loppuunmyyty - Toimitus 10/05
Tuotenumero
18-UG-TENTKIT-S

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin | Trustpilot arvostelu 4,5/5 tähteä
Tent Kit-Super on telttasetti, joka on luotu suuriin ja pieniin leikkeihin sisällä ja ulkona. Se sopii olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja jopa kylpyhuoneeseen!
Lue lisää
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen
Tent Kit-Super on telttasetti, joka on luotu suuriin ja pieniin leikkeihin sisällä ja ulkona. Se sopii olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja jopa kylpyhuoneeseen! 

Monipuolista telttaa voidaan käyttää monella eri tavalla, ja lapset taatusti haluavatkin koota sen erilaiseksi joka päivä.

Tent-Kit Super sisältää:
8 tankoa
4 levyä
3 kiinnikettä
3 koukkua
2 imukuppia
2 kiilaa
6 kahvaa
1 "Keep Away"-kyltti

Tent-Kit Super sisältää erilaisia elementtejä, joita voidaan lakanoiden, peittojen ja vastaavien kiinnitykseen. Siksi voit unohtaa vanhan ajan luolarakentamisen, jossa yritit vuorata neljä tuolia pöytäliinalla ja rukoilit sitten, ettei se liukuisi koko ajan.

Tämä telttasetti on suunniteltu moderniin teltanrakennukseen. Tuoleja, hyllyjä ja pöytä voidaan käyttää apuna rakentamisessa, mutta yhtä lailla voidaan hyödyntää esimerkiksi ikkunoja ja ikkunalautoja. Jälkimmäinen onnistuu käyttämällä mukana toimitettuja imukuppeja, jotka asetetaan ikkunoille. Tämän jälkeen kangas kiinnitetään niiden avulla. 

Telttapakkaus sisältää myös erityisiä levyjä ja tankoja, joita voidaan käyttää telttakehikon rakentamiseen. Näin siitä tulee vakaampi. Näin ollen Tent-Kit on hyvin samanlainen kuin perinteinen teltta. Erona on vain, että tämän teltan kokoamismahdollisuuksia on äärettömän monia.

Kokeile esimerkiksi käyttää hyvin tummaa kangasta telttakankaana – lapselle tämä on varmasti hauska kokemus. Telttaa voi myös käyttää rauhoittumiseen kiireisen viikon jälkeen.

Värikkäillä huiveilla ja pehmeillä tyynyillä voit tehdä teltasta upean pirteänvärisen rentoutumispaikan. Voit tehdä sinne lukunurkan, piknik-teltan tai vaikka sukellusveneen tai purjelaivan – mahdollisuudet ovat rajattomat! Kasaantaitettuna teltta vie vain vähän tilaa, joten se on helppo säilyttää.

Kesällä telttaa voidaan käyttää myös suojaamaan auringolta.

 Tent-Kit Super -setti sopii noin 3-vuotiaille ja vanhemmille lapsille (vanhempien avustuksella) ja itsenäiseen leikkiin noin 6-vuotiaasta alkaen. 
Lisätietoja
Tuotenumero 18-UG-TENTKIT-S