Metallisilla voimistelurenkailla

18,00 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumero
39-235.001.001.001
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin | Trustpilot arvostelu 4,5/5 tähteä
Klassiset roomalaiset renkaat/voimistelurenkaat metallisena. Voimistelurenkailla leikkiessä lasten fysiikka vahvistuu, koska tarvitaan monia erilaisia vakauttavia lihaksia tasapainon säilyttämiseksi - renkaat heiluvat eteen ja taakse sekä sivulta sivulle.
Lue lisää
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen

Klassiset roomalaiset renkaat/voimistelurenkaat metallisena.

Voimistelurenkailla leikkiessä lasten fysiikka vahvistuu, koska tarvitaan monia erilaisia vakauttavia lihaksia tasapainon säilyttämiseksi - renkaat heiluvat eteen ja taakse sekä sivulta sivulle. Renkaat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia hauskaan ulkoleikkiin.
 
Keinussa on säädettävät köydet, joten se sopii 2,15 - 2,55 m korkeisiin keinutelineisiin.

Renkaiden mitat: ø: 12 cm (16 cm ylhäältä alas) - kahva on ø 2 cm

Enimmäiskuormitus: 70 kg.

3-vuotiaista alkaen.

Voit ostaa turvallisuushyväksytyn kiinnityksen täältä. Tähän keinuun tarvitaan kaksi kpl.

Selvittääksesi kuinka korkealla renkaat roikkuvat lattian yläpuolella, ota kattokorkeutesi (esim. 2,40 cm) ja vähennä siitä köysien pituus (esim. jos olet asettanut köydet 100 cm:n pituisiksi).

Tällöin laskutoimitus on 2,4 - 100 = 1,4 m. Kun katto on 2,4 m korkea ja köydet on asetettu 1 m korkeuteen, renkaat roikkuvat 1,4 m korkeudella maanpinnasta.

Jos haluat renkaat korkeammalle, voit asettaa köyden lyhyemmäksi. Jos haluat ne alemmas, säädä köyttä pidemmäksi.

Pituus on aina kattokorkeus vähennettynä köyden pituudella, kun halutaan selvittää, kuinka pitkällä renkaat roikkuvat lattian yläpuolella.

Mitä on sensomotoriikka?

Sensomotoriset haasteet voivat näkyä lapsen fyysisenä levottomuutena, agressiivisuutena ja huonona itsetuntona. Opi lisää ensisijaisten aistien stimuloinnista sensomotoriikan avulla. Klikkaa tästä.
Lisätietoja
Tuotenumero 39-235.001.001.001