Kletterling-kiipeilykolmio - Zicklein

159,01 €
Varastossa – Toimitus 3-5 arkipäivää.
Tuotenumero
1205-853309
Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin | Trustpilot arvostelu 4,5/5 tähteä
  • Auttaa lastasi kehittämään lihas- ja nivelaistia, joka rohkaisee käyttämään kehoa muissa fyysisissä leikeissä ja edistää lapsesi keskittymiskykyä.
Lue lisää
Soveltuvuus:
  • Lihasasentoaisti
  • Karkeamotoriikka
  • Kehontuntemus
  • 0 kk
  • 3 kk
  • 6 kk
  • 9 kk
  • 1 vuotta
  • 18 kk
  • 2 vuotta
  • 2,5 vuotta
  • 3 vuotta
  • 4 vuotta
  • 5 vuotta
  • 6 vuotta
  • 7 vuotta
  • 8 vuotta
  • 9 vuotta
  • 10 vuotta
  • 11+ vuotta
  • Seniori
Mikä tekee tästä tuotteesta erityisen

Zicklein-kiipeilykolmiota voidaan säätää niin, että kulmasta tulee enemmän tai vähemmän leveä. Näin kaikki lapset, rohkeudesta ja motorisista taidoista huolimatta, voivat osallistua ja leikki voi muuntautua.

Kiipeilykolmio voi olla sekä perinteinen leikkiväline että viihtyisä maja, salainen luola tai jotakin muuta, riippuen siitä, millaiseksi lapsesi mielikuvitus ja suuri peitto sen loihtivat.

Zicklein on muunnettavissa monella tapaa, ja voit yhdistää sen Kletterlingin liuku- tai kiipeilyalustaan.

Leikki on hyödyllistä lapsesi hyvinvoinnille ja kyvylle oppia:

  • Kuin tehty saamaan lapsen liikkeelle ja siten vahvistamaan karkeamotoriikkaa.
  • Kutsuu lastasi kehittämään itseään ja stimuloimaan kehotietoisuuttaan.
  • Auttaa lastasi lujittamaan lihas- ja nivelaistia, joka rohkaisee käyttämään kehoa muissa fyysisissä leikeissä ja edistää lapsesi keskittymiskykyä.

Mitat: 60 x 68 x 62 cm.
Suosittelemme 9 kk vanhoille lapsille.

Onko lapsesi alkanut harjoitella konttaamaan tai ottamaan ensiaskeleensa? Perehdy jännittävään Leluakatemian "Konttaa & Kävele" -kategoriaan. Se on täysi leluja, jotka motivoivat pikkuistasi yrittämään konttaamaan ja sen jälkeen kävelemään. Täältä löydät sekä vauvan leluja että leikkikaluja, jotka rohkaisevat useiden vuosien hauskaan ja kehittävään leikkiin.

Tämä lelu on vapaa säännöistä, eikä sillä ole oikeaa/väärää leikkitapaa ja lapsesi voi leikkiä sillä ilman, että sen suurempia pohdintoja. Tavoitteena on leikki nykyhetkessä. Me Leikkitädit kutsumme sitä Leluakatemiassa intuitiiviseksi leikiksi - englanniksi "open ended play". Anna lapsesi leikkiä intuitioonsa pohjaten ja tartu tilaisuuteen seurata, mitä tapahtuu.

Vastakohtana leikille, jonka tavoitteena on saavuttaa tietty tulos, voi intuitiivinen leikki usein antaa jännittävän näköalapaikan lapsesi omaan ongelmanratkaisutaitoihin, ajatteluprosessiin ja mielikuvitukseen.

Leluakatemiassa olemme aina pyrkineet antamaan lapsille mahdollisuuden käyttää sekä kehoa että aivojaan mahdollisimman paljon. Kun lapsesi saa kieriskellä, hyppiä, pomppia, peuhata ja pyöriä sinne tänne kalusteiden kanssa, se antaa lapselle tilaisuuden saada paljon ylimääräistä liikuntaa päivän aikana. Liikunnan lisääminen ei ole koskaan pahasta, koska lihas- ja nivelaistia ei yksinkertaisesti voi ylistimuloida.

Motoriikkakalusteet, jotka on ostettu Leluakatemiasta, ovat kulutusta kestäviä ja ne voivat kestää vuosikausien leikkejä.

Lelut valmistajalta Kletterling

Kletterling tekee kovasti työtä onnistuakseen yrityksenä. Se sekä suojelee ympäristöä parhaansa mukaan, on sosiaalisesti vastuullinen ja valmistaa fantastisia ja täysin turvallisia motoriikkaleluja.

Saksalainen perhe, joka omistaa ja suunnittelee Kletterlingin tuotteet, tekee läheistä yhteistyötä latvialaisen perheen kanssa, joka omistaa puusepänpajan. Yhdessä he tekevät Latviasta kotoisin olevista koivuista ja tanskalaisista ruuveista leluja, jotka aiheuttavat mahdollisimman pienet ilmastopäästöt.

Leluissa käytetty liima on luonnomukaista ligniiniä. Sitovaa materiaalia, joka luonnossa sitoo kasvikudoksen yhteen. Lelujen tuotannossa käytettyä puuta ei ole lakattu tai maalattu, joten lapsesi voi aistia puun sileän, paljaan pinnan.

Yrityksen käyttämä työpaja Latviassa on valittu toiveena tukea sosiaalisesti vastuullista yritystä ja parantaa sen taloudellista kehitystä maassa, joka sitä tarvitsee. 

Kletterling-kiipeilytelineet on tarkoitettu sisätiloissa tapahtuvaan leikkiin. Jos pinta pääsee naarmuuntumaan, sen voi hioa huolellisesti hienolla hiekkapaperilla.

Katso kaikki tuotteemme osoitteessa Kletterling.


Mitä on sensomotoriikka?

Sensomotoriset haasteet voivat näkyä lapsen fyysisenä levottomuutena, agressiivisuutena ja huonona itsetuntona. Opi lisää ensisijaisten aistien stimuloinnista sensomotoriikan avulla. Klikkaa tästä.

Leikkiopas 2: Näin treenaat lihas-nivelaistia

Lue parhaat leikkivinkkimme lihas-nivelaistin harjoittamiseen. Klikkaa tästä.

Oletko jo kuullut Montessorista?

Jos et vielä tiedä kuka ja mitä Montessori on, niin kutsumme sinut lukemaan tästä melko vanhasta oppimistavasta. Lue täältä lisää ja tule sinäkin hieman fiksummaksi. Klikkaa tästä.

Mitä on motorinen levottomuus?

Lue artikkelistamme, kuinka rauhoittaa motorista levottomuutta nukkumaanmenon aikana - saat monia hyviä toimintaterapeutin vinkkejä, kuinka autat levotonta lasta rauhoittumaan. Klikkaa tästä.
Vihreämpi valinta
Tämä lelu on valmistettu kestävästä metsätaloudesta peräisin olevasta puusta. Puumateriaalilla voi olla FSC-, PEFC- tai jokin muu kansainvälisesti tunnustettu sertifikaatti, joka mm. takaa kaadettavaa puumäärää vastaavan uudelleenistutuksen. Sertifikaatti tarkoittaa, että tuotteen valmistuksessa käytetty puumateriaali voidaan kokonaisuudessa jäljittää siihen yksittäiseen metsäalueeseen, josta se on saatu. Täten sinulla on kuluttajana takuu siitä, että tuotteen puumateriaali on tuotettu ympäristöstä vastuuta kantaen.
Tuotettu EU:ssa EU-lainsäädännön mukaisissa työolosuhteissa, ja sen kuljetusmatkat ovat lyhyemmät kuin kauempana valmistettujen tuotteiden, joten tuotteen valmistukseen tarvittavat resurssit ja hiilidioksidipäästöt ovat pienemmät.
Tuotantoprosessissa on keskitytty erityisesti sosiaaliseen vastuuseen, mikä takaa, että yritys kantaa todistettavasti kortensa kekoon työntekijöiden työ- ja/tai elinolojen parantamiseksi.
Lisätietoja
Tuotenumero 1205-853309
Vihreämpi valinta Valmistettu EU:ssa, Sosiaalinen vastuu, Puu kestävästä metsätaloudesta
Tuotemerkit Kletterling
Ikä 9 kk, 1 vuotta, 18 kk, 2 vuotta, 2,5 vuotta, 3 vuotta, 4 vuotta, 5 vuotta
Soveltuu luokkiin Lihasasentoaisti, Karkeamotoriikka, Kehontuntemus
Aistit Tuntoaisti, Lihas- ja nivelaisti
Kehitysalueet Karkeamotoriikka, Koordinaatio, Kehotietoisuus, Ristikoordinaatio
Materiaali Puu
Puhdistaminen Pyyhitään kostealla rätillä
Vaatii/Sisältää/Ei sisällä Toimitetaan osittain koottuna
Mitat: 60 x 68 x 62 cm